Кошик
2950 відгуків
Срок выполнения заказа - от 2 минут до 5 дней.     

Увага! Відправка посилок Новою Поштою! Суббота, неділя- вихідний Покупці, які не забрали посилку або мають негативні відгуки від інших продавців, обслуговуються на умовах повної предоплати за товар

+380 (67) 509-78-75
+380 (44) 331-18-82
Качественные товары для здоровья и долголетия от интернет-магазина "Жива-Аптека"
Кошик

Чага (березовий гриб) 100г

30 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 350 грн

  • Немає в наявності
Чага (березовий гриб) 100г
Чага (березовий гриб) 100гНемає в наявності
30 ₴
+380 (67) 509-78-75
0684166722
  • +380 (44) 331-18-82
    0951263918
+380 (67) 509-78-75
0684166722
  • +380 (44) 331-18-82
    0951263918
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Чага
Inonotus obliquus (чорний березовий гриб)

Склад:

У наростах чаги є органічні кислоти (ванілінова, параоксібензойна, оцтова, мурашина, щавлева і ін), полісахарид лігнін, птерины, вільні феноли, стерини та клітковина.
До складу золи чаги (12,3 %) входять окисли кремнію, заліза, алюмінію, кальцію, магнію, натрію, калію, цинку, міді та марганцю.

Свідчення:

Показанням для застосування березового гриба служить виразкова хвороба шлунка і дванадцятипалої кишки, гастрит зі зниженою секреторною функцією, поліпоз шлунка і кишечника, а також злоякісні новоутворення: рак шлунка, легенів та інших органів у тих випадках, де не показана променева терапія та хірургічне втручання.

Чага надає симптоматичну дію, заспокоює біль і покращує самопочуття хворого; в початковій стадії хвороби може затримати розвиток пухлини.

При лікуванні настоєм гриба хворому призначають переважно молочно-рослинну дієту, обмежують прийом м'яса і жирів, виключають з харчування консерви, копченості, ковбаси.

Чага має легку послаблюючу дію.

Протипоказання:
подібні з чагой помилковий і справжній трутовики, також ростуть на березі, заготовляти не можна.

Застосування:

  • в домашніх умовах настій з чаги готують наступним чином. Висушений гриб заливають для розм'якшення холодною кип'яченою водою, витримують протягом 4 годин, після чого пропускають через м'ясорубку або розтирають на тертці. На 1 частину подрібненого гриба додають 5 частин кип'яченої води температурою близько 50° С (не вище); настоюють протягом 48 годин, потім рідину зливають, залишок віджимають і до отриманої рідини додають воду, в якій замочувався гриб. Приготований настій може зберігатися 4 дні. Приймають по 1/2—1 склянці 3-4 рази на добу за 30 хвилин до їжі.

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Інформація для замовлення
  • Ціна: 30 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner