Кошик
2884 відгуків
Срок выполнения заказа - от 2 минут до 5 дней.     
+380 (68) 416-67-22
+380 (44) 331-18-82
Качественные товары для здоровья и долголетия от интернет-магазина "Жива-Аптека"
Кошик

Іван-ферментований чай зелений (Карпатський високогірний) 100грам

65 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 280 грн

  • Немає в наявності
Іван-ферментований чай зелений (Карпатський високогірний) 100грам
Іван-ферментований чай зелений (Карпатський високогірний) 100грамНемає в наявності
65 
+380 (68) 416-67-22
0675097875
  • +380 (44) 331-18-82
    0951263918
+380 (68) 416-67-22
0675097875
  • +380 (44) 331-18-82
    0951263918
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Упаковка: 100 грам

 

ІВАН-ЧАЙ (Копорскій)

 

В наявності - ферментований іван - чай

Прекрасної якості (Івано-Франківська область)

 

Іван-ферментований чай зелений (Карпатський високогірний)

Ферментований з листя іван-чаю (зніту) вузьколистого, зібраного на горі Високий Верх у Карпатах. Проходить довгу ступінь ферментації (не менше 24 годин), має більш насичений і міцний аромат і колір при заварюванні.

 

Властивості Копорского чаю (ферментований Іван-чай) і його застосування

 

Історія.

Іван-чай – самий давній і самий здоровий чай на всій планеті! Цвіте Іван-чай по всій матінці – Русі від півдня до півночі. З давніх часів на Русі використовували Іван-чай як цілющий напій і лікували ним різні недуги і хвороби.

 

Є засобом, тонізує, відновлює життєві сили і енергію людини, зміцнює імунітет. Без побічних ефектів. Показаний до застосування усім – від немовлят до людей похилого віку.

 

У часи Запорізького козацтва, Іван-чай був основним енергетичним тонізуючим напоєм наших українських воїнів, що робило їх сильними і витривалими.

 

Ферментований Іван-чай має другу назву – копорскій чай

 

Нещодавно з'ясовано, що Копорскій чай підвищує потенцію у чоловіків. Відомі і його жарознижувальні властивості. І ще одне з важливих достоїнств цього чаю в тому, що воно лужним кров і тим самим відновлює сили при різного роду виснаженнях і навіть зменшує інтоксикацію при ракових захворюваннях.
Ці відомості про Копорском чаї підтверджені величезним народним досвідом і дослідженнями науковців. Недарма ж пуританська Англія споживала ферментований збір Іван чаю (Копорского чаю) тисячами пудів.


Іван-чай (Chamaenerion angustifolium або кипрей вузьколистий) це багаторічна трав'яниста рослина, 50-150 см, з товстим повзучим кореневищем. Квітки, зібрані в китиці, пурпурно-рожеві, червоні з фіолетовим відтінком, рідко блідо-рожеві або білі. Цвіте в червні і до серпня, на вологих луках, на схилах, уздовж доріг та на лісових галявинах. Зазвичай цвіте заростями.


В лікарських цілях використовують стебла, листя, квітки рослини, які заготовляють під час цвітіння. Сушать під навісами, на горищах у добре провітрюваних приміщеннях, розкладаючи тонким шаром і періодично перемішуючи. Термін придатності трави 2 року. Коріння заготовляють восени. Очищають від землі, сушать у сушарках, печах, духовках при температурі 65-70°C. Термін придатності коренів 3 роки.

 

Склад: Іван-чай містить до 20% дубильних речовин, флавоніди, слиз, пектинові речовини і вітаміни групи «В». Вітаміну «С» в Іван-чай в 6,5 разів більше, ніж у лимоні.

Іван-чай містить багато білка, який легко засвоюється організмом, що дозволяє просто і швидко насичуватися енергією.

Унікальний спектр мікроелементів. У 100 гр. зеленої маси Іван-чаю містить: заліза -2,3 мг; нікелю – 1,3 мг; міді — 2,3 мг; марганцю — 16 мг; титану — 1,3 мг; молібдену — 0,44 мг; бору – 6 мг і в значній кількості — калій, натрій, кальцій, магній, літій і ін

 

Наявність у рослині заліза, міді, марганцю дозволяє вважати його засобом, здатним поліпшувати процес кровотворення, підвищувати захисні функції організму, яскраво виражену заспокійливу дію.

 

У квітках Іван-чаю, міститься до 25 мг нектару на кожну квіточку, що характеризує його як відмінний медонос (до 400 кг меду з 1 га).

 

Іван-чай – єдине рослина, яку можна без побоювання приймати вагітним жінкам, дітям і годуючим жінкам. Не має протипоказань і побічних ефектів.

 

Корисні властивості:

Іван-чай м'яко нормалізує діяльність кишечника. Завдяки багатому вмісту танінів, слизу і вітаміну С, Іван-чай володіє хорошими протизапальними та обволікаючі властивості при виразковій хворобі шлунка, гастритах, колітах. І ще при ентероколітах, дизентерійної діареї, при метеоризмі і анемії.

 

Регулярне його пиття позбавляє від мігрені, допомагає при безсонні, недокрів'ї, при білій гарячці, інфекціях і застудах, а в цілому піднімає імунітет, будучи наймогутнішим природним очищувачем.

 

У старовину недарма про нього говорили, що він не тільки лікує тіло, але просвітлює розум і піднімає дух. І ще одне з важливих достоїнств рослини в тому, що воно лужним кров і тим самим відновлює сили при різного роду виснаженнях і навіть зменшує інтоксикацію при ракових захворюваннях. Сприяє скороченню споживання спиртних напоїв.

 

Регулярне його пиття позбавляє від мігрені, допомагає при безсонні, недокрів'ї, при білій гарячці, інфекціях і застудах, а в цілому піднімає імунітет, будучи наймогутнішим природним очищувачем.

 

В старину недаром о нем говорили, что он не только излечивает тело, но и просветляет ум и поднимает дух. И еще одно из примечательных достоинств растения в том, что оно ощелачивает кровь и тем самым восстанавливает силы при разного рода истощениях и даже уменьшает интоксикацию при раковых заболеваниях. Способствует сокращению потребления спиртных напитков.

Настой Иван-чая сохраняет свои целебные и ароматные свойства целых трое суток.


Иван-чай особенно полезен беременным и кормящим женщинам, а также грудным детям во время появления зубов.

 

Порошком листя присипають рани, відвар листя п'ють при шкірних і шлункових хворобах, а також як заспокійливий і снодійний, при запаленні вуха, горла, носа.

Виявляє седативну, протисудомну дію.

 

Молоді пагони вживають, як спаржу, у відварному вигляді.

 

Відвар з листя має сильну протизапальну дію, особливо при виразковій хворобі.

 

10%-ний настій або відвар з листя використовується як ефективний болезаспокійливий засіб при будь-яких запаленнях слизових оболонок.

 

Покращує зір, нормалізує вуглеводний обмін речовин при ожирінні. Покращує роботу серця.

 

Застосування:

  • Гастрит
  • Виразкова хвороба шлунка і 12-палої кишки
  • Неспецифічний виразковий коліт
  • Ентероколіт
  • Дизентерія
  • Холецистит
  • Гепатит
  • Панкреатит
  • Холецистит
  • Відрижки
  • Здуття живота
  • Безсоння
  • Неврастенія
  • Тривожність
  • Депресія
  • Післяпологова депресія
  • Запалення вуха, горла, носа
  • Судоми
  • Тікі
  • Заїкання
  • Міопія (зниження зору, короткозорість)
  • Мігрень
  • Головний біль
  • Анемія
  • Випадання волосся
  • Ламкість волосся
  • Екзема, псоріаз, дерматити
  • Алергічні прояви на шкірі
  • Цистит
  • Пієлонефрит
  • Гломерулонефрит
  • Ниркова недостатність
  • При зниженні потенції
  • Простатит
  • Безпліддя чоловіків
  • Безпліддя жінок
  • Для імунітету
  • Синдром хронічної втоми
  • Приватні простудні захворювання
  • Онкологічні захворювання
  • Інтоксикація

 

 

Спосіб заварювання: одну чайну ложку Іван-чаю залити склянкою окропу, настояти 10-15 хвилин.

 

Пам'ятаєте! Заварювати можна кілька разів. При повторних заварках цілющі властивості не втрачаються.

 

А при зберіганні Іван-чай за рахунок внутрішньої ферментації покращує свої якості протягом двох років.

 

Приємного чаювання!

.

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Вага100 г
Смакові інгредієнтиНатуральні
Додаткова обробкаФерментація
Розмір чайного листаСередньолистовий
Склад чаюМоночай
Тип смакового інгредієнтаКопорскій чай
Тип чаюЗелений чай
Форма випускуКапсули
Користувальницькі характеристики
характеристика100% organic produkt
Інформація для замовлення
  • Ціна: 65 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner