До складу стевії входять різні мінеральні сполуки, вітаміни, ефірні масла, амінокислоти, пектини.
Стевія містить речовини, які служать будівельним матеріалом для виробництва гормонів.
Вживання стевії в їжу рекомендується як для профілактики, так і для лікування захворювань, які є "бичем" цивілізації, таких як: атеросклероз, цукровий діабет, ожиріння та інші.
Стевія балансує роботу всіх систем організму: стабілізує артеріальний тиск, знижує рівень холестерину в крові, відновлює обмін речовин, стимулює роботу органів травлення.
Вживати стевію можна замість цукру, використовуючи її солодкий смак. Таким чином, ви отримуєте всі переваги стевії замість недоліків цукру.
Найбільша кількість речовин, які визначають лікувальні властивості стевії, зосереджені в листі. Листя стевії містять у собі дітерпеновие глікозиди, клітковину, пектинові речовини, рослинні ліпіди, полісахариди, вітаміни (С, А, Е, Р), мікроелементи ( калій, магній, цинк, залізо, кальцій ) і ефірні масла. Солодкість і лікувальну цінність обумовлюють дітерпеновие глікозиди – стевиозиды, які в 300 – 400 разів солодше, ніж цукор і за своєю природою є фітостероїдамі, і використовуються як будівельний матеріал для виробництва гормонів.
Стевія незамінна при: цукровому діабеті, ожирінні, атеросклерозі, гіпертонічній хворобі, алергічних хворобах, зниженому імунітеті, захворюваннях крові, нирок, шлунково-кишкового тракту.
Стевія нормалізує всі системи організму, відновлює вуглеводний, ліпідний і білковий обмін, підвищує захисні функції організму, нейтралізує та видаляє з нього токсини (у тому числі радіонукліди).
Стевія не має протипоказань до застосування, сумісна з усіма продуктами і медикаментами.
.Основні | |
---|---|
Виробник | Союз Афган |
- Ціна: 30 ₴