Гіркі речовини рослини збуджують апетит і поліпшують діяльність травного тракту, мають жовчогінну, діуретичну, протиглистовою і проносним властивостями.
Кульбаба застосовується при захворюваннях печінки, жовчного міхура, жовчнокам'яної хвороби, жовтяниці, при гастритах, колітах, запорах, при геморої, як покращує травлення, і збуджує апетит засіб.
Добре допомагає при хронічному захворюванні печінки. Настій кульбаби зменшує кількість холестерину в крові.
Настій трави. 1 столова ложка сировини на 400 мл окропу. Настоюють 2 години, проціджують, п'ють по 1/2 склянки 4 рази на день до їди.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Союз Афган |
Країна виробник | Україна |
Інформація для замовлення
- Ціна: 35 ₴