Застосовується, як продукт, що містить натуральний вітамін С і комплекс інших вітамінів;
- як легкий жовчогінний засіб;
- при загальній слабкості, недокрів'ї та анемії;
- для зниження холестерину в крові.
Шипшина дуже ефективний у таких випадках:
- простудні та інфекційні захворювання;
- запальні процеси в організмі;
- авітаміноз;
- гіпертонія, серцеві хвороби;
- розлади нервової системи;
- хвороби шлунково-кишкового тракту;
- хвороби печінки і жовчного міхура ― шипшина посилює виділення жовчі;
- камені в нирках;
- проблеми з сечовим міхуром;
- загоєння ран та опіків;
- загальна слабкість, брак життєвого тонусу.
Регулярне вживання чаю з шипшини налагоджує роботу сечогінної системи, добре впливає на роботу серця і просто покращує настрій.
Рекомендації по застосуванню: 2 чайні ложки залити склянкою окропу і, прикривши, дати настоятися протягом 30-35 хвилин. Процідити. Пити по 1/4-1/2 склянки 2 рази на день замість чаю.
Рекомендуємо заварювати шипшина в термосі. 1 склянку плодів на термос +1,5-2л кипячтка. Заварювати 24 години.
Протипоказання: Індивідуальна непереносимість.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Союз Афган |
Країна виробник | Україна |
Інформація для замовлення
- Ціна: 25 ₴