Упаковка: 42 саше по 6,5 г
Незамінні амінокислоти+вітаміни
Купуючи у нас продукцію компанії Guna ― Ви купуєте справжній товар від виробника, з Італії.
Переваги:
- заснована на частковій заміні прийомів їжі харчовими добавками, що містять 8 незамінних амінокислот
- на 100% корисна з точки зору поживності (гарантує засвоєння азоту на 99% )
- не виробляє азотистих відходів
- дозволяє скинути вагу, не викликаючи фізичного виснаження і не перевантажуючи нирки
- засвоюється без витрат енергії
- 99% амінокислот використовується для синтезу білка
- без побічних ефектів для організму
Інгредієнт |
мг/ доза |
% |
Амінокислоти:
|
5000 |
66,667 |
малтодекстрин |
1326,1 |
17,680 |
підкислювач: кислота лимонна |
625 |
8,333 |
окис магнію |
150 |
2 |
|
200 |
2,667 |
ароматизатор |
100 |
1,333 |
емульгатор: складні ефіри сахарози і жирних кислот |
50 |
0,667 |
підсолоджувач: сукралоза |
45 |
0,600 |
|
2,5 мкг |
0,000 |
|
1,4 |
0,019 |
|
1,4 |
0,019 |
|
1,1 |
0,015 |
Разом |
7500 |
100 |
Поживна та енергетична цінність |
|
Энергетична цінність (калорійність):
|
27,1 ккал/кДж 115,5 |
Харчова цінність: білки жири вуглеводи |
0,003 г 0,001 г 1,311 р |
Показання: може бути використана в раціонах дієтичного харчування, рекомендованих лікарем і при підвищених фізичних навантаженнях, в якості джерела амінокислот, магнію і вітамінів групи В.
Спосіб вживання: саші розвести в склянці води, вживати дорослим по 1 саше на добу під час їжі або перед тренуванням. Не перевищувати рекомендовану добову дозу .
Термін споживання: 3 ― 4 тижні, в подальшому термін споживання та можливість повторних курсів узгоджувати з лікарем.
Застереження щодо споживання: підвищена чутливість до компонентів продукту, вагітність, годування груддю, захворювання печінки і нирок. Перед уживанням рекомендована консультація лікаря.
Не є лікарським засобом. Без ГМО.
Дієтична добавка не може замінити повноцінного і збалансованого раціону харчування.
Умови зберігання: зберігати в сухому, прохолодному, захищеному від світла, недоступному для дітей місці.
Термін придатності: 2 роки від дати виготовлення.
Gunamino
Гун-аминоформула є харчовою добавкою ідеального і збалансованого складу незамінних аминокислотт, призначена у випадках низького споживання цих поживних речовин, або у разі збільшення їх потреби.
Gunamino є біологічно активною добавкою на основі незамінних амінокислот, які разом складають MAP (Master Aminoacid Pattern ― ідеальний склад амінокислот).
- Завдяки особливому, унікальному складу Gunamino забезпечує використання 99% амінокислот, що входять до її складу, для анаболічного синтезу білка.
- Gunamino є першою і єдиною добавкою незамінних амінокислот, які не виробляють азотистих відходів.
- Gunamino швидко всмоктується протягом 23 хвилин з моменту прийому.
- Gunamino не виробляє фекальних залишків.
10 грамів Gunamino забезпечує організм амінокислотами, в кількості, приблизно рівній міститься в 350 г м'яса, риби або курки.
Амінокислоти ― це "блоки" білкових молекул. В процесі травлення з'їдений білок, розщеплюється на амінокислотні фрагменти. А потім організм конструює з них нові білкові ланцюги ― ті, які потрібні йому самому. Білки ― це фундамент нашого існування. З них складаються наші органи, м'язи, кров'яні тільця. Вони входять до складу всіх біоструктур нашого організму, включаючи гормони та ензими.
Частина амінокислот організм здатний синтезувати самостійно. З цієї причини їх назвали замінними. А незамінні амінокислоти ― це такі, які ми можемо отримати тільки з їжею. До незамінним відносяться: ізолейцин, лейцин, лізин, метіонін, фенілаланін, треонін, триптофан і валін. Печінка, нирки і слизова оболонка кишечника накопичують незамінні амінокислоти. Таким чином, якщо вони не надійшли з їжею, організм компенсує дефіцит внутрішніх запасів. Однак, у випадку, коли хоча б одна незамінна амінокислота відсутня, утворення білків, яке постійно ідеї в організмі, призупиняється. Це може привести до самих різних серйозних проблем ― від порушення травлення до депресії і уповільнення зростання. Як виникає така ситуація? Багато чинники призводять до цього, навіть, якщо харчування збалансовано, і людина споживає достатню кількість білка. Порушення всмоктування в шлунково-кишковому тракті, інфекція, травма, стрес, прийом деяких лікарських препаратів, процес старіння і дисбаланс інших поживних речовин в організмі ― все це може призвести до дефіциту незамінних амінокислот.
Слід мати на увазі, що споживання великої кількості білків не допоможе вирішити будь-які проблеми. Насправді, це не сприяє збереженню здоров'я.
По-перше, потрібно знати таку характеристику білка як перетравлюваність. Харчовий білок складається з перетравлюваної і неперетравлюваною частин. Якщо білок перетравлюється на 92%, це означає, що 8% цього білка буде втрачено і виведені з фекаліями, не принісши ніякої живильної цінності.
Перевариваемая частина білка піддається гидролитическому розщеплення в шлунку і тонкому кишечнику на складові амінокислоти його без залишку.
У Gunamino вільні, або незв'язані амінокислоти являють собою найбільш чисту форму. Вони не потребують переварюванні і абсорбуються безпосередньо в кровотік. Після прийому всередину Gunamino швидко всмоктується протягом 23 хвилин з моменту прийому і, як правило, не викликають алергічних реакцій. Gunamino не виробляє фекальних залишків. 10 грамів Gunamino забезпечує організм амінокислотами, в кількості, приблизно рівній міститься в 350 г м'яса, риби або курки.
По-друге, потрібна інформація про вміст амінокислот у конкретному білку, щоб оцінити, скільки амінокислот піддасться утилізації за анаболічну шляху, а скільки ― за катаболическому.
При анаболическом засвоєнні амінокислот Gunamino відбувається синтез білкових молекул, що входять в склад тканин тіла (шкіри, крові, м'язової тканини серця, судин і інших органів). При цьому утворення токсичних катаболитов азоту або енергії не відбувається. Харчові амінокислоти, засвоюються за катаболическому шляху, служать виключно джерелом енергії і вже не є будівельними блоками для білкових молекул. При катаболізм амінокислот утворюються катаболиты азоту. Катаболиты азоту беруть безпосередню участь у виробництві токсинів, основним з яких є аміак. У переробці цих токсинів бере участь печінку, а на завершальному етапі ― нирки, яким доводиться фільтрувати кров і виводити токсини з сечею.
У підсумку, амінокислоти, що метаболізуються по другому шляху, не здатні забезпечити ні будівництво клітин, ні відновлення тканин, ані процесів загоєння в організмі, і до того ж створюють додатковий стрес для нирок і печінки. Це є досить важливим фактором для життя людини.
Знаючи це, можна визначити відсоток утилізації азоту ― NNU (Net Nitrogen Utilization). Наприклад, показник NNU курячого яйця (48%) свідчить про те, що 48% амінокислот, що входять до складу білка курячого яйця, піде на синтез білків і будівництво організмом нових клітин, а 52% будуть витрачені у формі енергії і підуть на катаболічну перетворення азоту. Показник NNU Gunamino – 99%!
Таким чином, Gunamino забезпечує повний склад незамінних амінокислот. Це особливо важливо при різних захворюваннях і при застосуванні редукційних дієт. Має величезне значення, що в Сон Формулі всі амінокислоти знаходяться в L-формі, так як білки тварин і рослинних організмів створені в основному L-форми амінокислот (за винятком фенілаланіну, який представлений D-, L-формами). Таким чином, харчові добавки, що містять L-амінокислоти, вважаються більш придатними для біохімічних процесів людського організму.
Значення незамінних амінокислот Gunamino:
L-ізолейцин і L-валін – беруть участь в синтезі гемоглобіну, регуляції рівня цукру в крові. Ці амінокислоти є важливими для осіб, що зазнають великі фізичні навантаження.
L-лізин – входить до складу всіх білків тваринного походження. Сприяє підтримки азотистого балансу, формуванню кісткового апарату, засвоєнню кальцію. Входить до складу ферментів, антитіл, гормонів. Ефективний для відновлення тканин після травм.
L-фенілаланін – участвует в процессах переноса нервных импульсов, влияет на настроение. Помогает поддерживать бодрость и ясность мышления, оказывает антидепрессивное действие, помогает справиться с синдромом хронической усталости, расстройствами внимания. Из фенилаланина в организме синтезируется другая аминокислота – тирозин, из которой в дальнейшем – адреналин.
L-лейцин – особое значение имеет для восстановления травмированных костей, кожи, мышц. Нормализует уровень сахара в крови, стимулирует синтез гормона роста.
L-метионин – сприяє синтезу холіну, знижує ризик розвитку ожиріння печінки при різних патологіях.
L-треонін – важлива для підтримки структури сполучної тканини і шкіри. Перешкоджає відкладенню жиру в печінці. Стимулює продукцію антитіл.
L-триптофан бере участь в синтезі ніацину, а також серотоніну – нейромедіатора головного мозку.
Gunamino необхідна:
- при неповноцінному харчуванні
― під час програм з корекції ваги
― при порушеннях, що перешкоджають повноцінному засвоєнню їжі
― для реабілітації хворих після важких травм і операцій
― для досягнення високих показників у спорті
― для відновлення або нарощування м'язової маси
― при підвищених психоемоційних і фізичних навантаженнях
― при хронічній втомі, стресах
― при частих простудних захворюваннях
― при гострих або хронічних патологіях
― для літніх людей.
Виробник: “Guna S. p.a.", Італія
Основні | |
---|---|
Виробник | Guna |
Країна виробник | Італія |
Вага | 6.5 г |
- Ціна: 3 240 ₴