М'якоть лисичок насичена вітамінами групи В, бета-каротинами. Гриб лисичка містить мікроелементи міді і цинку, групу вітамінів Д, А, РР, Ст.
Велика кількість вітамінів і мікроелементів, є не тільки профілактикою багатьох очних хвороб, але і допомагають вилікуватися від такого неприємного захворювання, як «куряча сліпота». Крім цього, деякі речовини, що містяться в грибах, зволожують очі, покращуючи тим самим стан слизових оболонок, підвищуючи стійкість до інфекційних захворювань.
Сприяють поліпшенню стану волосся і шкіри голови.
Завдяки високому вмісту вітаміну Д, цинку і міді, лікувальні властивості лисичок широко використовують для профілактики та лікування різних пухлинних захворювань. Лисички застосовуються при діагнозі раку молочної та підшлункової залози, печінки. Сприяють підвищенню імунітету і опірності організму різним інфекціям.
Лисички володіють дивовижною здатністю не накопичувати в собі радіоактивні речовини, а навпаки, здатні виводити радіонукліди з організму людини.
Крім того, завдяки низькій калорійності, ці гриби можна включати в різні дієти, вони сприяють схудненню, а білок, що міститься в них, дуже цінний для вегетаріанців і людей, які не вживають м'ясо під час посту.
Лисички практично не бувають червивими з-за вмісту в них хитинманнозы – речовини, що не дає розвиватися різним черв'якам. Саме це властивість лисичок дозволяє застосовувати їх для противоглистной терапії, лікування наривів і фурункулів.
Уповільнює ріст туберкульозної палички (бактеріостатична дія).
Ергостерол, що також входить в унікальний склад лисичок, сприяє очищенню печінки, і таким чином бере участь у лікуванні ожиріння, викликаного поганою роботою печінки.
Траметонолінова кислота успішно застосовується для лікування вірусного гепатиту, жирового переродження печінки, гемангіоми печінки.
Гриби лисички також широко використовують у лікуванні цукрового діабету. Має у своєму складі високий вміст марганцю, так необхідного організму людини для здійснення багатьох процесів. Одним з головних є нормалізація обміну речовин, в першу чергу жирів і вуглеводів.
Основні властивості:
Профілактика очних захворювань, допомогу в лікуванні «курячої сліпоти», поліпшують стан слизових оболонок ока, поліпшення стану волосся і шкіри голови. Профілактика та лікування пухлинних захворювань. Підвищує імунітет і опірність інфекціям. Виводять радіонукліди з організму, очищає печінку.
Показання до застосування:
- Для профілактики очних захворювань;
- При «курячої сліпоти»;
- При раку печінки, молочної та підшлункової залози;
- Для підвищення імунітету і опірності інфекціям;
- При противоглистной терапії;
- Для лікування наривів і фурункулів;
- Для очищення печінки;
- При вірусному гепатиті, гемангіоми печінки;
- При цукровому діабеті;
- Для нормалізації обміну речовин;
- Для схуднення.
Лисички протипоказані: вагітним і годуючим; дітям віком до трьох років; людям з індивідуальною непереносимістю грибів.
Форма випуску: капсули 60 шт. в пласт. упаковці;
Спосіб застосування і дози: по 1-2 капс 1-3 рази в день. Дозу, кількість прийомів і тривалість курсу необхідно узгодити з лікарем.
Умови зберігання: зберігати в сухому та захищеному від світла місці, недоступному для дітей в упаковці виробника при температурі від 0 до 25 градусів за Цельсієм.
Термін зберігання: 18 місяців. Не слід використовувати препарат після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вид грибів | Лисички |
Виробник | БЕТ |
- Ціна: 250 ₴