Кошик
3138 відгуків
Срок выполнения заказа - от 2 минут до 5 дней.     

Увага! Відправка посилок Новою Поштою! Суббота, неділя- вихідний Покупці, які не забрали посилку або мають негативні відгуки від інших продавців, обслуговуються на умовах повної предоплати за товар

+380 (67) 509-78-75
+380 (44) 331-18-82
Качественные товары для здоровья и долголетия от интернет-магазина "Жива-Аптека"
Кошик

Йодіс Лакту Стевія

280 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 350 грн

  • Немає в наявності
Йодіс Лакту Стевія
Йодіс Лакту СтевіяНемає в наявності
280 ₴
+380 (67) 509-78-75
0684166722
  • +380 (44) 331-18-82
    0951263918
+380 (67) 509-78-75
0684166722
  • +380 (44) 331-18-82
    0951263918
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Упаковка: 330 мл

Склад:
До складу дієтичної добавки «Йодіс+Лакту-Стевія» входять біологічно активний йод (йодіс-концентрат) (БАЙ), лактулоза, екстракт стевії.


Корисні властивості:

  • Натуральний низькокалорійний замінник цукру;
  • Має кардіотонізіруючий ефектом;
  • Стимулює ріст і життєдіяльність корисної мікрофлори;
  • Не викликає звикання;
  • Тонізуючий антиоксидант;
  • Швидко і ефективно очищає кишечник;
  • Натуральний продукт;

Показання до застосування:

  • Діабет;
  • Дизбактеріоз кишківника;
  • Захворювання печінки;
  • Виразки ШКТ;
  • Алергічні реакції, в т. ч. діатез у дітей;
  • Захворювання щитовидної залози;
  • Артеріальний тиск;
  • Розлади сну, пам'яті і травлення;
  • Себорея, дерматити, екзема;
  • Захворювання серця;

Рекомендації до застосування

Рекомендовано вживати як джерело йоду і харчування для біфідо - і лакто-бактерій (кишкової флори). Сприяє зміцненню імунітету і попередження захворювань, пов'язаних з нестачею йоду в організмі та дисбактеріозом кишечника. Має антиоксидантну дію. Продукт з радіопротекторними властивостями.

Спосіб застосування та дози:

Для внутрішнього застосування шляхом додавання у воду, соки, компоти, чай. Додавати безпосередньо перед вживанням незалежно від прийому їжі. Перед вживанням збовтати! Дози споживання дієтичної добавки «Йодіс+Лакту-Стевія» в розрахунку на рекомендовану добову норму (РСН) йоду, мол.
Діти від 7 років 5-10 мл/добу (літо-зима)
Дорослі 10-15 мл/добу (літо-зима)

Наведені норми добового споживання йоду засновані на рекомендаціях Всесвітньої організацією охорони здоров'я, р. Женева, Швейцарія, 1994 р.

 

Йодіс-концентрат

Йодіс-концентрат (ЙК)- це водний розчин, насичене біологічно активним йодом. Він стійкий при тривалому зберіганні і термообробці. Володіє високою біодоступністю.

Йодіс - дозволяє протягом 2-3 тижнів привести йодний статус організму в норму. Продукт володіє сильними радіопротекторні та антиоксидантними властивостями, інтенсивно виводить радіоактивні ізотопи з організму («Висновок наукового центру радіаційної медицини»). Йод, розчинений у воді, легко надходить через мембрану клітини і також легко виводиться, не накопичуючись, тому передозування і поява побічного ефекту неможливі. Йодіс підвищує імунітет, відновлює клітини щитовидної залози, «виводить з ладу» віруси грипу, гепатиту, туберкульозу, Сніду, курячого грипу та ін., інтенсивно очищає кров від бактеріальної, грибкової та паразитарної інфекції.

Тривалий прийом ЙК покращує стану при алергії, шкірних захворюваннях, відновлює нейроендокринну регуляцію всього організму, знижує дію стресу та інших негативних факторів. При лікуванні будь-якого захворювання бажано приймати ЙК, який чудово поєднується в лікуванні з фармакологічними препаратами, при цьому ефективність лікування зростає на 30-50%. При БУДЬ-якому захворюванні страждають, насамперед, імунна та ендокринна системи організму. А «диригентом» здоров'я в організмі людини є щитовидна залоза.

Лактулоза
Дисбактеріоз (дисбіоз) – це порушення життєдіяльності захисної мікрофлори кишечника. При дисбактеріозі популяція корисних біфідо - і лактобактерій істотно зменшується, а кількість патогенних мікроорганізмів зростає. Для того, щоб позбутися від дисбіозу необхідно відновити популяцію корисної мікрофлори кишечника до норми.

Препарати-пребіотики ефективно справляються з цією проблемою, стимулюючи ріст і життєдіяльність власної захисної мікрофлори. Лактулоза – пребіотик, потрапляє в товсту кишку, не переварюючи у верхніх відділах шлунково-кишкового тракту і не всмоктуючись в системний кровотік. Під впливом лактулози активізується процес росту і життєдіяльності власної захисної мікрофлори кишечника. В свою чергу корисні біфідобактерії і лактобактерії пригнічують патогенні мікроорганізми, тим самим відновлюючи нормальний, тривалий і стійкий баланс мікрофлори.

Ці властивості лактулози роблять її необхідним препаратом для лікування і профілактики дисбактеріозу, кандидозу та інших захворювань. Також лактулоза оберігає захисну мікрофлору від негативних наслідків, що настають після лікування антибіотиками.

Необхідно виділити три головних напрямки біохімічного і фізіологічного впливу лактулози на організм людини:

1. Лактулоза служить живильним середовищем і джерелом енергії для представників кишкової нормофлори, завдяки чому її маса зростає, збільшується зв'язування азотистих сполук (аміаку) і відбувається включення додаткового азоту в склад мікробних білків;

2. Лактулоза викликає закислення вмісту товстої кишки, з утворенням великих кількостей молочної кислоти. Зниження pH робить позитивний вплив на екологію товстої кишки, оскільки обидва фактори виявляють пригнічувальну дію на ту частину мікрофлори кишечника, яка відноситься до гнильним її представникам (клостридії, протей, стафілокок та ін). Ці зміни в складі мікрофлори особливо значні у новонароджених дітей. При прийомі лактулози у них припиняється дисбактеріоз і в товстому кишечнику встановлюється переважання біфідобактерій;

3. Лактулоза впливає на транспорт рідини в кишечнику, що служить причиною його послаблювальної дії на кишечник, при цьому спостерігається збільшення обсягу фекальних мас, прискорення транзиту в товстому кишечнику і його більш ефективне очищення.

Стевія
Унікальна рослина стевія містить у своєму складі пряноароматичні речовини, близькі за характеристиками ароматичним речовинам кави та кориці, солодкі речовини, вітаміни В1, В2, С, В-каротин (провітамін А), вітамін Р (понад 12 флавоноїдів, у тому числі рутин, кверцитин і т. д.), вітамін РР (нікотинова кислота), вітамін F (жирні олії), мінерали (калій, кальцій, фосфор, магній, кремній, цинк, мідь, селен, хром).

Трава стевія у своїй природній формі приблизно в 10-15 разів солодше, ніж звичайний цукор. Спочатку стевія використовувалася в якості харчового продукту — натурального замінника цукру (1 гр продукту замінює приблизно 30 гр цукру).

Зараз стевію застосовують як поліпшує роботу серцево-судинної, імунної систем, щитовидної залози, печінки, нирок, селезінки. Стевія нормалізує тиск, має тонізуючу, антиоксидантною, адаптогенною, протизапальну, антиалергенним і помірним жовчогінним діями. Зовнішньо стевію використовують при дерматитах, себореї, при наявності невеликих прищів, подразнень, в косметичних цілях для поліпшення стану шкіри.

Обосновано применение стевии в программах снижения веса, рекомендуется для применения у больных с нарушением обмена веществ, в т.ч. больных сахарным диабетом, атеросклерозом, ожирением и другими сопутствующими заболеваниями. В результате проведенных медико-биологических, гигиенических, биохимических, морфологических и физико-химических исследований на живой организм, было доказано, что стевия, при длительном ее употреблении, абсолютно безвредна. Глікозиди стевії мають антигіпертензивними, репаративні, імуномодулюючими і бактерицидними властивостями, що забезпечують нормалізацію функцій імунної системи і підвищують рівень біоенергетичних можливостей організму. Застосування стевії доцільно при патології суглобів (артритах, остеоартроз), при яких також рекомендовано обмеження споживання цукру. Екстракт стевії в поєднанні з нестероїдними протизапальними препаратами знижує їх шкідливу дію на слизову оболонку шлунково-кишкового тракту. Також поліпшуються реологічні властивості крові, її плинність. В последние годы многочисленные исследования в ряде стран мира показали, что при регулярном употреблении стевии снижается содержание глюкозы в крови, укрепляются кровеносные сосуды, тормозится рост новообразований. Стевиозиды подавляют развитие многих болезнетворных микроорганизмов, поэтому стевия назначается при болезнях полости рта: защищает зубы от кариеса, а десны от парадонтоза, который является частой причиной потери зубов, в том числе при сахарном диабете.

Стевию в составе «Йодис+Лакту-Стевия» рекомендуется употреблять с целью нормализации работы желудочно-кишечного тракта, так как в состав препарата входит большое количество дисахарида (лактулозы), служащего питательной средой для роста полезных бактерий кишечника — бифидо и лактобактерий.

 

Противопоказания
Повышенная чувствительность к отдельным ингредиентам, входящими в состав диетической добавки.

Срок годности
24 месяца.

Условия хранения
Хранить в защищенном от света месте при температуре 0°С – 25 °С.

Упаковка
Пластиковая фармацевтическая тара ёмкостью 330 мл с мерным колпачком и капельницей.

Виробник
ТОВ «ВКП «Інтерйодіс», м. Київ, Україна.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникІнтерйодіс
Країна виробникУкраїна
Вага1 кг
СкладБиологически активный йод с концентрацией 50 мг/дм3, обогащенный лактулозой и стевией
Основні
Кількість в упаковці1
Форма випускуРідина
Користувацькі характеристики
ВластивостіУпродовж 2-3 тижнів приводить йодний статус у норму
Інформація для замовлення
  • Ціна: 280 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner